Newborn shoot

Pasgeboren baby’s zijn nog zo teer, klein en puur en veranderen helaas ook veel te snel. Een goed idee om deze bijzondere tijd vast te leggen door middel van een fotoshoot. De fotoshoot vindt plaats bij mij thuis in een studio. Het zal ongeveer 2 tot maximaal 3 uur duren en in die tijd zal ik proberen zo veel mogelijk foto´s te maken. Dit is echter wel afhankelijk hoe het gaat met uw newborn. Alles gaat in het ritme van de kleine! Soms gaat het jammer genoeg niet helemaal zoals we dat voor een mooie fotoshoot zouden willen, maar daar is dan helaas niks aan te doen. Newborns kunnen bijvoorbeeld last hebben van krampjes en dat maakt het slapen soms erg lastig. Het is daarom ook belangrijk de fotoshoot plaats te laten vinden binnen 14 dagen na de geboorte. Ze slapen dan veel gemakkelijker en zijn nog wat minder beweeglijk. Ik heb verschillende accessoires en achtergronden waar u gebruik van kunt maken. In de studio moet uw rekening houden dat het +/- 26 graden kan zijn. Ik houd de studio op temperatuur door een ventilator omdat een pasgeborene vaak nog niet zo goed zelf hun temperatuur kan regelen. En we willen natuurlijk niet dat ze het koud krijgen! Tijdens de fotoshoot kan het zijn dat uw newborn honger kan krijgen. Dat is geen probleem. We nemen dan even een pauze zodat uw newborn rustig gevoed kan worden. Denk bij flesvoeding wel om misschien een extra voeding mee te nemen!

Het reserveren van de newbornshoot.


Heeft u interesse in een newbornshoot?
Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Aangezien ik maar een aantal newborns per maand aanneem kunt u het beste een reservering maken tot uiterlijk 30 weken van uw zwangerschap; hierna kan ik helaas niet garanderen dat ik nog ruimte heb in mijn agenda.

Aangezien u niet weet wanneer u zult bevallen wordt er een reservering gemaakt door middel van het doorgeven van uw uitgerekende datum; rond deze datum hou ik opties vrij in mijn agenda. Wanneer u bent bevallen hoor ik dit graag binnen uiterlijk 3 dagen per e-mail/whats-app zodat we direct een definitieve afspraak kunnen maken. Mochten er onverhoopt complicaties zijn, bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, dan hoor ik dit ook graag zo spoedig mogelijk zodat ik hiermee rekening kan houden in de planning.

De newbornshoot worden ingepland op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag om 10 uur.

Betaling

Bij het reserveren van een newborn fotoshoot vraag ik een aanbetaling van € 50,00. Dit is om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda. Het restbedrag mag u vóór de dag van de fotoshoot overmaken of op de dag van de fotoshoot contant betalen.

Foto´s

Binnen 2 werkdagen na de fotoreportage ontvangt u per e-mail of facebook een aantal foto's als preview (verkleind en inclusief logo). Na de newborn fotoshoot zal ik een keuze maken uit de gemaakte foto´s en die gaan bewerken. Afhankelijk van het pakket zal het aantal foto´s binnen 4 weken via wetransfer naar u verstuurd worden. First Steps Newborn Fotografie kan uw foto´s gebruiken voor website en/of Facebook. Heeft u hier bezwaar tegen kunt u dit op de dag van fotoshoot kenbaar maken.

Foto´s bijbestellen:

Per foto € 14,50 Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw, het genoemde aantal digitale hoge resolutie-bestanden, verpakkings- en verzendkosten en zijn geldig per 1 juli 2019. Prijswijzigingen onder voorbehoud.
Laat uw gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met u op.

Bel of mail ons voor een afspraak