Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

First Steps Newborn Fotografie

KvK: 61294829

Wardsestraat 1, 7031 HD Wehl

Bij het invullen van inschrijf formulier voor het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Fotoshoot

De fotoshoot zal plaatsvinden in mijn studio.

Mocht de fotoshoot niet zijn geslaagd, maken we eenmalig een nieuwe afspraak. De fotoshoot wordt op dat moment wel betaald, een nieuwe afspraak wordt ingepland.

Wilt het daarna nog niet lukken en zal er nogmaals een nieuwe afspraak moeten worden ingepland worden er extra kosten in rekening gebracht van 50% van de fotoshoot kosten. 

Digitale bestanden

Binnen 2 werkdagen na de fotoreportage ontvangt u per e-mail of facebook een aantal foto’s als preview (verkleind en inclusief logo).

Na de newborn fotoshoot zal ik een keuze maken uit de gemaakte foto´s en die gaan bewerken. Afhankelijk van het pakket zal het aantal foto´s binnen 4 weken via Wetransfer  naar uw verstuurd worden. 

First Steps Newborn Fotografie kan uw foto´s gebruiken voor website en/of Facebook. Heeft u hier bezwaar tegen kunt u dit op de dag van fotoshoot kenbaar maken. 

Betaling:

First Steps Newborn Fotografie vraagt een aanbetaling van € 50,- bij het reserveren van de fotoshoot. Alleen dan ben je verzekerd van een afspraak. Het resterende bedrag mag u voor de fotoshoot overmaken of eventueel contant betalen op de dag zelf. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier. 

Cadeaubonnen 
Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen
Cadeaubonnen van First Steps Newborn Fotografie zijn 1  jaar geldig. Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen tegen een geldbedrag en zijn niet overdraagbaar. Verkopen van een bon is niet toegestaan.

Auteursrecht:

Het auteursrecht van de foto´s blijft ten alle tijden bij First Steps Newborn Fotografie.

Het is niet toegestaan tijdens de fotoshoot te filmen of zelf foto’s te maken. 

Het is niet toegestaan foto´s te plaatsen of versturen naar derde zonder mijn logo op social media. U krijgt hiervoor bij u bestelling een web versie met watermerk logo. Dit is er ook om voor te zorgen dat andere geen misbruik kunnen maken van de foto´s. 

Het is niet toegestaan de digitale bestanden zelf nogmaals te bewerken. 

Privacy:

– Uw persoonsgegevens worden niet gedeeld met derde.

– De gemaakte foto´s kunnen gebruikt worden door de fotograaf voor op de website en/of facebook. Dit zal echter zonder naam gebeuren. Het is uw eigen keuze dit dan te delen eventueel.

– Als u niet wilt dat de foto´s gebruikt worden voor promotie op website, facebook e.d. moet dit vooraf  aangegeven worden.  Dit kan dan aangegeven worden op het inschrijfformulier.

tactgegevens

First Steps Newborn Fotografie

KvK: 61294829

Wardsestraat 1, 7031 HD Wehl

Anouk Jansen-Kemperman

info@firststepsnewbornfotografie.nl

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Emailadres

First Steps Newborn Fotografie gebruikt uw gegevens voor:

  • Het vastleggen van de afspraak
  • Het afhandelen van uw bestelling en betaling
  • Het versturen van informatie over de fotoshoot en/of bestellingen

Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?

Uw persoonsgegevens en foto´s worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is met een maximaal van 2 jaar na de samenwerking.

Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derde.

First Steps Newborn Fotografie verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. First Steps Newborn Fotografie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door First Steps Newborn Fotografie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@firststepsnewbornfotografie.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

First Steps Newborn Fotografie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons